Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyesült Államok-beli Floridában az idei IJF Grand Masters-világbajnokság

2012.10.11

 Négy napos lesz az idei – sorozatban negyedik – IJF Grand Masters-vb, amelyre ezúttal a tengerentúlon kerül sor. Mint ismeretes, 2009-ben a németországi Sindelfingen, 2010-ben Budapest, tavaly pedig újra egy német város, Frankfurt rendezte meg a viadalt. Floridában – elsősorban a magas költségek miatt – várhatóan csak nyolc versenyző képviseli majd a színeinket.

“Ezúttal valóban nem lesz olyan nagy létszámú a csapatunk, de annál erősebb lesz, hiszen az indulóink közül heten már nyertek érmet világbajnokságról vagy Eb-ről” – tájékoztatta a Judoinfo olvasóit Flóri Miklós, a Magyar Judószövetség masters felelőse, aki a Nemzetközi Judószövetség (IJF) felügyelőjként lesz jelen a rangos eseményen.

A magyar résztvevők: dr. Szalay László, Novota Zsolt, Csihi János, Tamás László, dr. Borbély Attila, Szél Pál, Péter Sándor és Korányi Miklós.

A 4. masters-világbajnokság kiírása: KLIKK IDE!

A viadal honlapja: KLIKK IDE!

FORRÁS: JUDOINFO:HU

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

origin для fifa 15 скачать бесплатно торрент

(garneusr, 2018.03.26 09:58)

Совершенно случайное совпадение

---
даже незнаю скачать фифу 15 на пк пиратка, fifa 15 xp скачать или <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/>fifa 17 ultimate team скачать на пк без торрента</a> скачать cm 15 для fifa 15