Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Remekeltek a seniorok

 

 

 

 

 

 

 

 

A versenyszezonban a felnõttek sem maradtak megmérettetés nélkül, a hétvégén megrendezett Nyílt Senior Magyar Bajnokságon bizonyították cselgáncs tudásukat. A bajnokságon a hazai versenyzõkön kívül még 25 ország képviseltette magát, köztük Japán és Amerika is. Ezáltal rekordszámú nevezéssel, majd 300 felnõtt korú sportolóval indult a viadal. A Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület nagyjai is elutaztak a fõvárosba, a hosszú felkészülést megelõzõ Magyar Bajnokságra.

 

Az 50-55 évesek között Moka István a 73 kg-os súlycsoportba mérlegelt, ahol a népes mezõnyt nem állhatott az útjába, végig menetelt egészen a döntõig, ahol a világbajnoki harmadik helyezett csehszlovákkal találta szembe magát. A végsõ küzdelemben egy bírói döntés megpecsételte sorsát, hiszen István dobástechnikát hajtott végre ellenfelén, amit nem adtak meg neki. Így egy büntetõ pontértékkel ellenfele került ki gyõztesen, maradt az ezüst.  A 35-40 évesek kategóriájában, a 81 kg-ban Mitykó András sem kerülte el világbajnok ellenfelét, a döntõbe jutásért folyó küzdelemben a tavalyi év világbajnokával került szembe, végül megszerezte az elõkelõ harmadik helyet. A szintén 35-40 évesek között, a 100 kg-ban Kormos József a tavalyi magyar bajnok címvédõként indult, de a döntõben alulmaradt bulgár ellenfelével szemben, így második helyezést ért el. A 40-45 évesek között, 100 kg-ban Lipták P. György sem kímélte a népes mezõnyt, bár a döntõben megtorpant, így ezüstéremmel zárta a viadalt. Magyar Pál vállsérüléssel érkezett a versenyre, fájdalmát elnyomva mégis tatamira állt az 50-60 évesek korcsoportjába, a 100 kg-ba. Sérülése sajnos gátolta a küzdelemben, mégis megszerezte a bronzérmet. A 30-35 évesek között, +100 kg-ban Vizsnyiczai Róbert szállt szembe a népes mezõnnyel, súlycsoportjában több mint 18-an mérlegelt. Robi még nem tapasztalt versenyezõ, de küzdelmeit tekintve felnõ a nemzetközi élvonalhoz. Ezúttal  a pontszerzõ ötödik helyen végzett.  Szentandránszky János nemrég kezdte el ûzni a judo sportot, ezen Magyar Bajnokság elsõ versenye volt békéscsabai leigazolása óta. Ellenfelei egytõl egyig kiváló és eredményes sportolók voltak, de szépen helyt állt közöttük, a pontszerzõ hetedik helyen végzett. A békéscsabai csapat egyedüli hölgy tagjaként Fábián Ildikó is kipróbálta magát. Ildikó családi okok miatt 1 évre szüneteltette az edzéseket és a versenyzést, visszatérésének elsõ állomása volt a bajnokság. A 30-40 évesek hölgy kategóriájában, az 57 kg-ban technikásan menetelt elõre, végül felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Idén, május 27-én rendezik meg Németországban a Masters Világbajnokságot, ahol remélhetõleg többen is kijutnak majd a békéscsabai egyesületbõl. Gyáni János már büszkélkedhet egy világbajnoki címmel, nagy erõkkel készül, hogy idén is elnyerje az elsõ helyet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

видео игра fifa 15

(exethei, 2018.03.08 15:03)

Все куллл смотреть ))))всем

---
Да, вы правильно сказали fifa 15 скачать торрент repack механики, скачать moddingway для fifa 15 7.0 0 или <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/30-fifa-15-dlya-xbox-360-pal-russound-xgd3-lt20-skachat-besplatno.html>скачать fifa 15 xbox 360 lt 2.0</a> скачать файлы для fifa 15

XRumer + XEvil cheap

(MashaPhisy, 2017.12.12 22:14)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"