Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Veterán Európa-bajnokság

Egyre több nemzetközi versenyeredményrõl számolhatunk be a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület tekintetében. Ezt a számot gyarapítják a Lignanóban megrendezett veterán Európa- bajnokságon elért helyezések. A békéscsabai judosok az olaszországi kontinensbajnokságról egy bronzéremmel és három pontszerzõ helyezéssel tértek haza. 

 

 

Magyar Pál az M6 korcsoportban, a 100 kg-os súlycsoportban mérte össze tudását ellenfeleivel. Technikás versenyzéssel és leszorításokkal ipponos gyõzelmekkel menetelt elõre. Szinte csak orosz nemzetiségû ellenfelei voltak, akik erõs fogásukról és masszív felállásukról híresek. Pál a harmadik helyért folyó küzdelemben örök riválisával került szembe, aki ellen eddig mindig alul maradt, de megmakacsolva önmagát egy hátsóhorog dobással a hátára kényszerített és elnyerte az elõkelõ harmadik helyet.

Moka István az M5 korcsoport 73 kg-os súlycsoportjába mérlegelt a 17 induló mellé. István a békéscsabai csapat oszlopos tagja, indult már világbajnokságon, világkupán, most pedig az Európa-bajnokságon próbálta ki magát. Harci kedve 4 mérkõzés utána sem hagyott alább, 15 másodperc alatt hajtotta végre ellenfelein a meccs végét jelentõ ippon értékû dobásokat. A harmadik hely volt a tét, mikor német vetélytársával perceken át gyûrték egymást akció nélkül. Nem bírtak egymással, végül bírói döntésre került sor, ahol pontozással a németet hozták ki gyõztesül. Így István a pontszerzõ ötödik helyen végzett. Kormos József az M3 korcsoport, 90kg-os súlycsoportba három gyõzelemmel a háta mögött nekiindult a döntõbe jutásért, ahol láthatóan elfáradt. Belga versenyzõ ellen végig vezette a mérkõzést, de az utolsó fél percben dobtak rajta, az ötödik helyen végzett. Mitykó András, aki idén már képviselte hazánkat és városunkat az Európa-bajnokságon, most a legnépesebb mezõnybe nevezett, a 31 indulót regisztrált M3 korcsoport 81 kg-os súlycsoportjába. 2 gyõzelemmel és 2 vereséggel a pontszerzõ kilencedik helyen végzett.

A lignanói veterán Európa- Bajnokságon harmincegy ország 712 judosa vett részt, a magyarok 33 fõs küldöttséggel utaztak, közülük heten érmet szereztek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tornado, earchquakes?! No, it is XEvil.

(MashaPhisy, 2017.12.13 10:24)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot protection.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"